این روزها همه ما خیلی خوب می دانیم که بک گراندهای فانتزی که در فیلم های سینمایی به کار می روند می توانند ظاهر بسیار جذابی به آن بدهند. به کمک گرین اسکرین فیلم سازان تلاش می کنند فیلم هایی با صحنه های باورنکردنی بسازند و بر جذابیت آن بیفزایند. تکنیکی که پشت استفاده از گرین اسکرین یا پرده سبز وجود دارد به اوایل سال 1900 بر می گردد. بلواسکرین یا پرده آبی در ابتدای کار بسیار محبوب تر بود چون با فیلم های آن زمان کارایی بهتری داشت. این روزها پرده سبز محبوبیت بیشتری دارد و با ترویج فیلمسازی دیجیتال بر شهرت و محبوبیت آن افزوده می شود. شما هم می توانید از مزایای این روش به نفع خود استفاده کنید.
گرین اسکرین چیست و چگونه کار می کند؟
گرین اسکرین یا همان پرده سبز یک افکت بصری است که در آن دو تصویر یا استریم ویدئویی کنار هم قرار می گیرند. به بک گراند کلیپ ها و فیلم های سینمایی که تا به حال دیده اید خوب فکر کنید. بیشتر این ها از تکنیک گرین اسکرین استفاده می کنند. پرده سبز به شما اجازه می دهد هر تصویری که دوست داشتید را پشت سوژه تان قرار دهید. این تکنیک در فیلم سازی کاربرد وسیعی دارد اما در اخبار و گزارش های هواشناسی هم استفاده می شود و به کارگردان اجازه می دهد هر چیزی که دوست داشت پشت سوژه اش قرار دهد.
زمانی که برای بک گراند نیاز به موارد فانتزی و انتزاعی باشد معمولا از این تکنیک استفاده می شود. بعد از اینکه فیلمبرداری انجام شود نوبت به ترکیب و ویرایش می رسد.
- در این شرایط پس زمینه جدید به فیلم اضافه می شود.
- به کمک تکنیک کروماکی رنگ انتخابی برداشته می شود و به صورت دیجیتالی حذف می شود. حالا پس زمینه ای شفاف باقی می ماند. این موضوع به فیلم ساز کمک می کند از تصویر دیگری استفاده کند.
- زمانی که این تکنیک با تکنیک های سه بعدی پیچیده همراه می شود می تواند صحنه های پیچیده فیلم سازی را هم خلق کند. به عنوان مثال می توان بر روی فیلم آتش، باران یا دود را اضافه کرد.